כוכבי פופ-אפ: טרנד חנויות הפופ-אפ כובש את ישראל
אני מאוד אוהב את הרעיון של חנויות פופ-אפ כי זה גם מעבר לזה שהמוצרים מוצגים לראווה, זה נותן לאנשים להיכנס לתוך העולם של המותג ולקבל חוויה ייחודית שהיא לא בהכרח רק מכירה, אלא גם חשיפה ופרסום שונה מעוד מודעת באנר או שלט בילבורד.
עוד רשת שעשתה זאת בישראל היא הענקית השוודית איקאה שפתחה חנות פופ אפ בנמל תל אביב המיועדת למטבחים בלבד. איקאה למעשה מבינה שלצד המתחמים הגדולים שלה היא צריכה גם חנויות פופ אפ בתוך המרחב האורבני כדי לקדם את המוצרים שלה לקהל רחב יותר – במקרה של תל אביב, הקונספט הוא מטבחים בסניף עירוני.
מותגי העל עושים זאת באופן קבוע לדוגמא אדידס שפתחו בלונדון חנות פופ-אפ למשך חודש בצורת קופסת נעליים כדי להציג ולמכור את הנעליים החדשות שהם הוציאו Stan Smith collection. בתוך קופסת הנעליים, סליחה, החנות פופ-אפ, יש בנוסף עמדות שמאפשרת לאנשים להצטלם ואז להדפיס את הפנים שלהם על סטיקר בסגנון הלוגו מותג של סטן סמית' ויש גם עמדה עם מדפסת תלת מימד שמכינה שרוכים מותאמים אישית לנעליים.
לדעתי בפרסום העתידי יהיו עוד חנויות פופ-אפ ייעודיות שישמשו פלטפורמה ליצירת קשר אחר עם הלקוח והענקת חווית משתמש שתהיה זכירה. אני רואה זאת כך שחנות פופ אפ נותנת מימד של חדשנות נקודתית להבדיל מחנויות מסורתיות ופרק הזמן הקצר שבו היא פתוחה עושה את הבאזז הקצר והמלהיב ולא הנמרח שממצה עצמו.
2 thoughts on “כוכבי פופ-אפ: טרנד חנויות הפופ-אפ כובש את ישראל”
גם אני מת על קפה . איפה בת"א נמצאת חנות הפופ ארט לקפה ?
קפה זה החיים! נמצא ברחוב דיזינגוף 116.